El Frankfurt Pedrables és un local popular, sobretot entre estudiants
El Frankfurt Pedrables és un local popular, sobretot entre estudiants (CCMA)
Barcelona

Tanca de forma temporal el conegut Frankfurt Pedralbes, per problemes de subministrament

Casa Vallès no posa data a la reobertura d'aquest i els altres locals de la marca

RedaccióActualitzat

El Frankfurt Pedralbes, un local mític de Barcelona, ha tancat temporalment. Segons informa un cartell a les portes de l'establiment, l'aturada es deu a un problema de subministrament, que fa que no puguin garantir "ni la qualitat ni la quantitat habitual" de producte per als pròxims dies. No hi ha informació de la data prevista de reobertura, però el propietari confia que sigui cosa de dies. 

El local el gestiona Casa Vallès, que també ha hagut de paralitzar l'activitat en altres frankfurts a Barcelona, Terrassa, que és on va fundar la casa, i Badalona. En total, són 7 locals.

El de Pedralbes té penjat des d'aquest dilluns el cartell informatiu sobre el tancament temporal.

En el cas dels establiments de Terrassa i Badalona, des de la setmana passada, quan van abaixar la persiana.

A les xarxes no han faltat els missatges de preocupació pel tancament:

Segons el "Diari de Terrassa", el problema de subministrament és amb els embotits. En canvi, sí que tenen estoc de carn fresca.

Els problemes d'abastiment també afecten la botiga en línia de la cadena i el subministrament a botigues d'alimentació.

El cartell a la porta de l'entrada especifica que és un tancament temporal
El cartell a la porta de l'entrada especifica que és un tancament temporal (CCMA)

La jubilació d'un proveïdor, a l'arrel del problema

El propietari, Manel Vallès, ha explicat a Catalunya Ràdio que el problema es va originar quan es va jubilar l'amo de la fàbrica que els subministrava els productes des de feia quinze anys i la va vendre:

"Amb el nou propietari les coses no van anar com havien d'anar. Em va proposar signar un contracte determinat que jo no podia acceptar i em va dir que o signava o em tallava el subministrament."

Ara ja estan treballant dos proveïdors nous i analitzant si podran oferir el mateix ventall de productes que fins ara. "És molta feina, és un producte que s'ha de fer ben fet i no volem donar una cosa que no és", ha afegit. 

El tancament no ha suposat cap problema laboral. La plantilla continua intacta i el propietari només demana a la clientela que els perdonin pel que ha passat.

 

Un frankfurt innovador

Segons explica a la seva pàgina d'internet, Casa Vallès es va fundar a Terrassa el 1963 i va ser el primer establiment d'aquesta mena a la zona, apostant des del principi per les salsitxes de frankfurt i per productes de fabricació pròpia. Actualment, ofereix una àmplia varietat d'entrepans i carns.

ARXIVAT A:
GastronomiaComerç
Anar al contingut