Talls a carreteres en protesta per l'empresonament de membres del govern Puigdemont

S'ha tallat la B-23 a Molins de Rei, l'A-2 a Castellolí, l'N-340 a les Cases d'Alcanar, la C-14 a Bassella, la C-25 a Sallent i l'N-II a la Jonquera

RedaccióActualitzat

Des de primera hora del matí hi ha hagut talls puntuals de carreteres a diferents punts del país en protesta per l'empresonament de membres del govern cessat de la Generalitat.

A dos quarts de deu del matí un centenar de persones han tallat la B-23 a Molins de Rei en sentit Barcelona. Els concentrats anuncien més accions com aquesta per als propers dies fins que no surtin en llibertat els membres del govern de Puigdemont que són a presó. Ara aquesta via ja està oberta.

A Barcelona s'ha tallat durant menys d'una hora la Gran Via de les Corts Catalanes entre Glòries i el carrer Llacuna per una manifestació en els dos sentits de la marxa. 

 

També hi ha hagut talls a la C-14 a Bassella, la C-25 a Sallent, la C-26 a Foradada i l'N-II a la Jonquera:

També s'ha tallat l'N-340 a les Cases d'Alcanar:

 


Abans de les vuit del matí, un grup de persones ha tallat l'autovia A-2 a l'alçada de Castellolí. El tall, que ja ha finalitzat, ha provocat més de quatre quilòmetres de retencions. 

 

 

L'N-145 també ha estat tallada un parell d'hores entre Andorra i la Seu d'Urgell per un grup de persones. El trànsit s'ha reobert poc després de les 10 del matí.

 

A la Vall d'Aran s'ha tallat l'N-230 a l'alçada a Bausèn, prop de la frontera francesa. Els manifestants portaven cartells reclament la llibertat dels consellers i del vicepresident del govern de Puigdemont que ahir van entrar a presó per ordre de la jutge Carmen Lamela.

 

 

 

A dos quarts de vuit, una seixantena de persones han tallat l'accés a l'AP-2 d'Alfés, al Segrià, tant d'entrada com de sortida, així com també la C-12, a l'encreuament Maials-Flix-Seròs. Els talls s'han prolongat durant aproximadament una hora i hi han participat una dotzena de tractors i desenes de vehicles.

Una manifestació convocada pel Comitè de Defensa de la República (CDR) de Sant Cugat (Barcelona) ha interromput la circulació de trens de la línia Barcelona-Vallès dels FGC al seu pas pel municipi a primera hora del matí.

 

- Estem treballant per ampliar aquesta informació -

ARXIVAT A:
Procés catalàArticle 155
NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut