Barcelona

Tallen un tram de la ronda de Dalt per obres aquest cap de setmana

RedaccióActualitzat

Atenció els conductors que circulin aquest cap de setmana per la ronda de Dalt de Barcelona. A partir d'aquest dissabte, a les tres de la tarda, uns treballs de pavimentació obligaran a tallar el trànsit en determinats punts de la B-20.

En sentit Besòs, no es podrà circular entre la sortida 9, a Sarrià, i la incorporació número 8, a la Via Augusta. El trànsit es desviarà per la calçada lateral.
En sentit Llobregat, la circulació quedarà tallada en el tram que va de la sortida 7, a Sant Gervasi, a la incorporació 9, a Sarrià. Les desviacions es faran també pel lateral.

 

 

Mentre durin les obres, l'accés des dels Túnels de Vallvidrera a la ronda de Dalt, tant en sentit Besòs com Llobregat, estarà tancat i els cotxes es desviaran per la plaça Borràs. També l'accés des de la Via Augusta.

Els talls s'acabaran diumenge a les tres de la tarda.

També a plaça Espanya

El túnel de la plaça d'Espanya també estarà tancat a la circulació tot el cap de setmana perquè s'hi asfalta la calçada. El trànsit de la Gran Via en sentit Besòs es desvia pel lateral i s'ha de travessar la plaça per la superfície. 

ARXIVAT A:
Trànsit
Anar al contingut