Un vehicle s'ha incendiat al quilòmetre 6 de l'autopista i el foc ha passat a la vegetació del voral (Bombers)

L'AP-7 a la Jonquera, tallada 3 hores per un foc forestal originat per un vehicle

La línia de l'AVE també n'ha resultat afectada

RedaccióActualitzat

Nou matí problemàtic a l'AP-7. L'incendi d'un cotxe al voral de l'autopista s'ha estès per una zona de vegetació a l'altura de la Jonquera i ha obligat a tallar la via en sentit sud durant quatre hores, amb les corresponents cues quilomètriques. La línia de l'AVE també n'ha resultat afectada.

El foc ha començat a les nou del matí. Cap al migdia, els Bombers han pogut estabilitzar l'incendi. El foc ha afectat tres hectàrees de vegetació, segons un balanç provisional. Una vintena de dotacions dels Bombers continuen treballant per extingir-lo.


Després que l'autopista hagi estat tallada durant més de tres hores, al migdia s'ha obert un carril de circulació a l'AP-7 en sentit sud i a la tarda s'ha pogut reobrir la via.

Les retencions, que han arribat a ser de cinc quilòmetres i mig en sentit Barcelona, s'han anat esbandint a mesura que ha avançat la tarda. La cua ha afectat també l'N-2, amb un quilòmetre de retencions des de la frontera fins a la Jonquera.

El foc ha obligat a tallar la línia d'alta velocitat de Figueres cap al nord una estona aquest matí, sense que la mesura hagi afectat cap tren que hi hagués de circular, segons Renfe.

ARXIVAT A:
TrànsitAP-7
Anar al contingut