Pla obert on es veu el bloc de pisos okupat de la Seu d'Urgell, ubicat al carrer Portal d'Andorra de la capital alturgellenca. imatge del …
Pla obert on es veu el bloc de pisos okupat de la Seu d'Urgell, ubicat al carrer Portal d'Andorra de la capital alturgellenca. imatge del 13 de maig de 2021 (Horitzontal).

Tallen la llum, per raons de "seguretat", a un bloc okupat de la Seu d'Urgell

Actualitzat

ACN La Seu d'Urgell.-L'hidroelèctrica Peusa ha tallat aquest dijous el subministrament a un bloc de pisos okupat de la Seu d'Urgell. Fonts de la companyia han assegurat que l'actuació s'ha dut a terme per "seguretat" i tenint en compte que "aquesta connexió il·legal suposa un risc greu per a les persones". De fet, en aquesta ocasió s'ha fet efectiu després d'uns treballs a la xarxa elèctrica que hi ha en aquest punt i que pretenen evitar que hi hagin més reconnexions irregulars. Des del consistori de la capital alturgellenca han explicat que posaran a disposició "els recursos necessaris" per ajudar a les persones en situació de vulnerabilitat que viuen en aquests habitatges, però que cal que aquestes aportin primer la documentació del seu cas a serveis socials.

Anar al contingut