Després de la publicitat pots interactuar amb el player amb els següents botons Instruccions per interactuar amb el player
Sant Adrià de Besòs

Tallen la llum als veïns de l'edifici Venus de Sant Adrià de Besòs per por d'una sobrecàrrega

Els veïns que estan al corrent dels pagaments critiquen que la decisió hagi estat massa dràstica i sense avís

RedaccióActualitzat

Nou conflicte en un dels blocs més degradats i polèmics del barri de la Mina de Sant Adrià de Besòs: l'edifici Venus. A l'edifici hi ha 40 pisos, però només una desena tenen contracte de subministrament elèctric. Des de dijous, tots els veïns, els que paguen i els que no, estan sense llum perquè la instal·lació, segons Endesa, és molt precària i hi ha massa risc d'incendi.

Endesa ha tallat el subministrament també a l'escala del costat. Els comptadors i les instal·lacions, en un quartet apuntalat, estan en un estat deplorable. Segons la companyia, això suposa un risc per a la seguretat, perquè podria haver-hi un incendi. Una complicació afegida, diu la companyia, són les sobrecàrregues provocades pel cultiu de marihuana. Tot plegat és l'últim episodi que es viu al bloc Venus del barri de la Mina, un edifici que havia d'anar a terra, però que s'ha acabat indultant per la falta d'acord amb els veïns.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut