Tallen durant una hora l'accés de l'AP-2 a Alfés i la C-12, a l'encreuament Maials-Flix-Seròs

Tallen durant una hora l'accés de l'AP-2 a Alfés i la C-12, a l'encreuament Maials-Flix-Seròs

Tallen durant una hora l'accés de l'AP-2 a Alfés i la C-12, a l'encreuament Maials-Flix-Seròs

Actualitzat
Pla tancat on es pot veure un centenar de persones tallant l'N-230 a la frontera entre la Val d'Aran i França, a Les, en protesta pels presos polítics del Govern, el 3 de novembre de 2017. (Horitzonta

Pla tancat on es pot veure un centenar de persones tallant l'N-230 a la frontera entre la Val d'Aran i França, a Les, en protesta pels presos polítics del Govern, el 3 de novembre de 2017. (Horitzontal)

ACN Alfés.-Membres del CDR Segrià Sud Garrigues Altes han tallat aquest matí l'accés a l'AP-2 d'Alfés (Segrià), tant d'entrada com de sortida, així com també la C-12, a l'encreuament Maials-Flix-Seròs, segons informa Somgarrigues. Els talls s'han dut a terme des de les 7.30 hores i s'han prolongat durant aproximadament una hora. El tall a l'AP-2 ha comptat amb la participació d'una seixantena de persones, amb el suport d'una dotzena de tractors i prop de mig centenar de vehicles. A la C-12, una vintena de persones amb diversos vehicles han dut a terme el tall de la via. Amb aquestes accions el CDR Segrià Sud Garrigues Altes ha volgut denunciar l'empresonament dels vuit consellers destituïts i exigir-ne la seva posada en llibertat. De la mateixa manera, un grup de persones talla des de poc abans de les 9 hores l'N-230 a Bausen (Val d'Aran), en els dos sentits de la marxa, segons el SCT.

(En aquesta actualització s'afegeixen nous talls de carretera a la demarcació de Lleida, a la C-26 a Foradada, i a la C-14, a Bassella)El Servei Català del Trànsit també informa que s'ha tallat des de les 9.33 hores i durant uns minuts la C-26, a Foradada (Noguera), en ambdós sentits de la marxa. També es troba tallada en ambdós sentits la C-14, al terme municipal de Bassella (Alt Urgell), en aquest cas des de les 9.31 hores.