Les restes del camió calcinat no s'han pogut retirar fins aquest matí (CCMA)

Un carril tallat a l'AP-7 i la B-30 a Sant Cugat per la retirada del camió incendiat

Les tasques de neteja també afecten la circulació en sentit nord a l'autopista C-16

RedaccióActualitzat

Un camió ha cremat aquest divendres al vespre a l'AP-7, després de xocar amb un altre vehicle pesant. L'accident ha obligat a tallar tres vies: l'AP-7, la B-30 -el lateral de l'autopista- i la C-16 entre Sant Cugat i Cerdanyola del Vallès, amb retencions que han arribat a ser de 5 quilòmetres. 

Els bombers, que han treballat amb dotze dotacions, han rebut l'avís a les 20.49 del vespre. L'incendi del camió ha estat molt aparatós i les flames també han afectat una zona de matolls de la C-16.

Restes del camió han quedat escampades per l'asfalt (Bombers de la Generalitat)

Abans de la mitjanit, s'ha pogut restablir la circulació, amb limitacions, a l'AP-7 i la B-30, mentre que la C-16 seguia tallada.


Circulació amb congestió a l'AP-7

Les restes del camió, que ha quedat calcinat, no s'han pogut retirar fins aquest dissabte al matí amb l'ajuda d'una grua de grans dimensions. Això ha obligat a tallar dos carrils del tronc central en sentit sud fins passades les vuit.

A les 8.15 ja només quedava tallat un carril dels tres del tronc central de l'AP-7 i un dels dos de la B-30, el lateral, en sentit sud. En sentit nord no hi havia cap afectació.


Afectació a la C-16

La circulació per l'autopista C-16 també continua afectada, perquè l'accident del camió va ser en el tram de l'AP-7 que passa per sobre la C-16. Aquest matí, a les 9, la calçada en sentit nord continuava tallada, en aquest punt.

 

El camió, totalment calcinat, ha quedat travessat al mig de l'autopista i part de la càrrega, que no era perillosa, ha quedat estesa a la via.

ARXIVAT A:
TrànsitIncendisAP-7
Anar al contingut