L'arbre ha impactat amb la part de la cabina del tren, però no hi ha ferits (Els Bombers de la Generalitat)
L'arbre ha impactat amb la part de la cabina del tren, però no hi ha ferits (Bombers de la Generalitat)

Tallada l'R3 entre Centelles i Ripoll per la caiguda d'un arbre, que ha impactat amb un tren

El tall inicial de la línia R3 s'ha ampliat per múltiples incidents que han obligat a establir un servei alternatiu d'autobús. El xoc amb l'arbre no va causar produir ferits

RedaccióActualitzat

El trajecte de l'R3 afectat ahir dimecres per la caiguda d'un arbre es manté interromput. El tram afectat s'ha ampliat i ara el tall és de Centelles a Ripoll.

Un altre incident entre les estacions de Balenyà i els Hostalets de Balenyà ha obligat a ampliar el tall i ja s'ha establert un servei alternatiu d'autobús per cobrir el trajecte:

Inicialment, la circulació a l'R3 de Rodalies entre Manlleu i Ripoll es va veure interrompuda per la caiguda d'un arbre, que va impactar amb un tren prop de l'estació de la Farga de Bebié, a Montesquiu.

El xoc va afectar la part de la cabina, però ni el conductor ni els passatgers van resultar ferits. S'hi van destinar quatre dotacions dels Bombers de la Generalitat, que van evacuar el comboi, que transportava 30 passatgers.

La incidència coincideix amb l'anunci d'Adif, hores abans, del restabliment aquest diumenge de la normalitat a les línies R3, R4 i R7, un mes després del col·lapse de Rodalies arran del robatori de coure a Montcada Bifurcació.

 

ARXIVAT A:
Rodalies
Anar al contingut