Autopista AP-7, a Vilafranca del Penedès
Autopista AP-7, a Vilafranca del Penedès

L'AP-7, tallada prop de tres hores a Vilafranca del Penedès per una fuita de gas

Els vehicles han estat desviats en els dos sentits de la marxa

Actualitzat

Protecció Civil ha alertat d'una fuita d'etilè cap a quarts de cinc de la tarda de dijous al polígon industrial Casa Nova de Santa Margarida i els Monjos i s'ha establert un perímetre de seguretat de 200 metres. S'ha aplicat el PlaSeqcat, de riscos químics, i ha demanat que ningú no s'acostés a la zona.  La fuita de gas ha obligat a tallar l'autopista AP-7 durant més de tres hores a l'alçada de Santa Margarida i els Monjos

A quarts de vuit, els treballadors del polígon han pogut tornar a la feina.

 

 

L'empresa propietària de l'etilenoducte ha sectoritzat la canonada i ha augmentat el consum per minimitzar la fuita. Protecció Civil recorda que l'etilè és un producte inflamable però no tòxic. S'ha optat per cremar el gas emmagatzemat a l'etilenoducte des dels dos extrems: el de Repsol, a la Pobla de Mafumet, i el de l'empresa INOVYN, a Martorell.

 

 

 

La fuita d'etilè ha obligat a tallar l'autopista AP-7 durant més de tres hores a l'alçada de Santa Margarida i els Monjos. Divendres a primera hora del matí s'ha obert un carril de circulació en sentit sud.

Els vehicles que circulaven per aquesta via els han desviat per la sortida 30 en sentit sud, per Vilafranca sud, i els que circulaven en direcció nord els han fet sortir de l'autopista per la sortida 31, al Vendrell. A un quart de vuit del vespre s'ha obert l'AP-7 a Santa Margarida i els Monjos sentit nord.

 


També ha estat tallada al trànsit en els dos sentits l'N-340, entre els quilòmetres 1.205 i 1.207. Aquesta via s'ha reobert a dos quarts de vuit del vespre.

(Google Maps Trànsit)

ARXIVAT A:
Mobilitat
Anar al contingut