Garraf

Tallada quatres hores la carretera de les Costes de Garraf per una esllavissada

RedaccióActualitzat

Una esllavissada ha tallat la carretera de les Costes de Garraf durant quatre hores aquest diumenge a la tarda. Unes pedres de grans dimensions han caigut a la carretera i hi ha dos vehicles afectats.

Els fets han passat a les 15.33 al punt quilomètric 171, entre la cala Morisca i el port de Garraf, dins el terme municipal de Sitges. Hi ha un ferit lleu que no ha necessitat ingrés i dos vehicles amb desperfectes, un d'ells és un taxi de Barcelona.

Els dos conductors han estat traslladats a l'hospital amb ferides de poca gravetat i el SEM ha atès una altra persona "in situ", també ferida lleu.

 

El taxista involucrat en l'accident, que es troba bé, ha compartit a través del seu compte de Twitter una fotografia on es veu l'estat en què li ha quedat el cotxe després de la caiguda de les pedres.

 

Tres patrulles dels Mossos d'Esquadra s'han desplaçat a la zona per regular el trànsit. Inicialment, s'ha tallat la via totalment en tots dos sentits, però al cap d'una hora ja s'ha pogut reobrir un carril i fer pas alternatiu de vehicles. A les 18.00, hi havia sis quilòmetres de retencions.

Tècnics municipals s'han desplaçat al lloc per comprovar l'estat del terreny que ha cedit.

El Servei Català de Trànsit ha informat que s'hi dona pas alternatiu.

Anar al contingut