Imatges d'un dels camions implicats en l'accident que ha tingut lloc a l'A-2, a Fondarella, l'1 de juliol del 2020. (Horitzontal)
Imatges d'un dels camions implicats en l'accident que ha tingut lloc a l'A-2, a Fondarella, l'1 de juliol del 2020. (Horitzontal)

Tallada l'A-2 a Fondarella per un nou accident en què s'han vist implicats quatre camions

Actualitzat

ACN Fondarella.-L'autovia A-2 es troba tallada al terme municipal de Fondarella (Pla d'Urgell) en sentit Lleida per un accident en què s'han vist implicats quatre camions i que ha tingut lloc al punt quilomètric 484,1 de l'autovia, segons informa el Servei Català del Trànsit (SCT). Els serveis d'emergències han rebut l'avís a les 10.49 hores. El trànsit es desvia per l'N-II i també s'ha habilitat el voral de l'A-2 perquè els vehicles que circulaven en sentit Lleida puguin abandonar l'autovia. La topada ha tingut lloc a la retenció de la zona afectada per les obres que s'estaven fent per reparar el ferm arran del xoc d'aquest dimarts entre dos camions que es van incendiar i que es va produir al quilòmetre 482,6 de l'A-2, també al terme de Fondarella.

S'han desplaçat fins al lloc de l'accident diverses dotacions dels Mossos d'Esquadra i tres dels Bombers de la Generalitat, que han excarcerat de la cabina un dels conductors dels camions implicats. L'home ha estat atès pel SEM.

Anar al contingut