Stay Homas era un dels grups que havia d'actuar a Alcúdia (ACN/Jordi Pujolar)

Suspesa la segona edició del Canet Rock Mallorca, amb una dotzena de concerts previstos

Al cartell suspès hi havia artistes com Stay Homas, Buhos, Els Catarres o Lildami

L'estiu passat es va fer la primera edició del Canet Rock Mallorca, que volia reproduir l'èxit del festival que es fa a Canet de Mar, al Maresme. Però la segona edició, que havia de començar el dia 23 de juliol a Alcúdia, no tirarà endavant, segons ha informat aquest divendres l'organització.

A les persones que ja havien comprat entrades per al mes que ve, se'ls tornaran els diners. En un comunicat, la direcció del Canet Rock Mallorca assegura que es posaran "en contacte amb els compradors amb instruccions específiques en aquest sentit".

Segons els organitzadors, aquest any esperaven "consolidar el festival, mantenir l'èxit de l'any passat" i garantir la viabilitat econòmica per continuar el projecte, però "s'han vist obligats a suspendre'l", sense entrar en més detalls:

"Malgrat la bona resposta del públic, no es reuneixen les condicions per fer viable el festival de la manera que havíem planejat, per garantir una experiència satisfactòria per a tots els assistents"

Stay Homas, que ja va participar en la primera edició a les illes, també havia de repetir aquest estiu. Altres grups programats eren Buhos, O-Erra, Xanguito i Els Catarres, així com els cantants Lildami i Suu. En total, havien d'actuar dotze bandes i 2 djs.

 

ARXIVAT A:
MúsicaIlles Balears
Anar al contingut