Surt de la presó l'acusada de provocar l'incendi de la furgoneta de la Guàrdia Urbana
La furgoneta de la Guàrdia Urbana vandalitzada a Barcelona (EuropaPress)
Barcelona

Surt de la presó l'acusada de provocar l'incendi de la furgoneta de la Guàrdia Urbana

La mateixa jutge que la va enviar a la presó pels aldarulls en les protestes a favor de Pablo Hasél l'ha deixat ara en llibertat amb càrrecs

RedaccióActualitzat

Ha quedat en llibertat amb càrrecs la jove italiana acusada de provocar l'incendi de la furgoneta de la Guàrdia Urbana durant les protestes a favor de Pablo Hasél.

La noia havia ingressat a la presó fa 3 setmanes, però, després d'un recurs de la seva advocada, la mateixa jutge que la va tancar la deixa ara lliure. Ha sortit de la presó aquest dilluns a la tarda.

 

 

Segons ha explicat la defensa a TV3, amb el recurs, s'hi afegia una pericial per acreditar que la persona que es veu a les imatges llençant el líquid inflamable no és la detinguda. A més, sempre segons l'advocada de la noia, a l'atestat policial hi ha errors sobre el lloc on la van detenir.

En total, van ingressar a la presó 8 persones per les protestes d'aquell dia, detinguts que Interior va vincular a grups anarquistes. Tots, excepte la jove italiana, continuen empresonats després dhaver presentat recurs directament a l'Audiència de Barcelona. 

 

ARXIVAT A:
JudicialPolicialGuàrdia Urbana Pablo Hasél
Anar al contingut