El líder del grup, Rick Davies (Reuters)
El líder del grup, Rick Davies (Reuters)
Barcelona

Supertramp cancel·la tota la gira europea en diagnosticar-li un càncer a Rick Davies

La grup havia de tocar a Barcelona el 7 de novembre

Actualitzat

Supertramp ha cancel·lat totes les actuacions de la gira europea que tenia prevista per a aquesta tardor, inclosos els concerts de Madrid i Barcelona. El motiu ha estat la malaltia del fundador del grup, Rick Davies, que té un mieloma múltiple i ha de començar un tractament agressiu.

Segons ha informat la productora Live Nation en un comunicat, Davies ha assegura que "tenia moltes ganes de tornar a Europa i tocar amb la banda un altre cop, i sento decebre tots els qui sempre ens han donat suport en la pròxima gira".

"Desafortunadament, els meus problemes de salut actuals m'han desbaratat els plans i ara he de concentrar tota la meva energia a recuperar-me", ha afegit el líder de la banda.

La gira "Supertram forever" havia de començar el 3 de novembre a Portugal i transcorria per 25 ciutats europees, fins a mitjans de desembre. A Barcelona, el grup havia de tocaral Palau Sant Jordi el 7 de novembre.

La promotora del concert ha anunciat que l'import de les entrades adquirides "on-line" de manera oficial serà retornat automàticament als compradors a partir del 6 d'agost i aquells que les van adquirir físicament hauran d'adreçar-se al punt de venda on van comprar l'entrada també a partir del 6 d'agost i fins al 15 de setembre.

Anar al contingut