La Ruth podrà bufar moltes espelmes del pastís: 109

Superar la Covid a punt de fer 109 anys, la història d'una dona de Wisconsin

Després de passar setmanes aïllada, se n'ha sortit sense efectes negatius, un fet sorprenent a la seva edat

Una dona nord-americana de 108 anys ha sobreviscut a la batalla contra el coronavirus i té previst celebrar el seu 109è aniversari amb la família i els amics.

El coronavirus, que ha fet gairebé 400.000 morts als Estats Units, no ha pogut amb Ruth Stryzewski, d'Oshkosh, Wisconsin, que amb 108 anys li ha plantat cara.

La Covid, que té especial incidència en les persones grans, ha mantingut la Ruth aïllada durant diverses setmanes, però se n'ha sortit sense efectes negatius, ni seqüeles importants, cosa extraordinària a la seva edat, i sembla que s'està recuperant completament.

"Sorprenentment a aquesta edat, va poder combatre aquest virus horrible i ho està fent molt bé, avui", va dir a la cadena de televisió ABC 13 Ingrid Garrison, especialista en activitats del centre de salut de Parkview, on viu la Ruth.

"Recupera forces i es converteix en la vella Ruth que coneixíem."

Ruth Stryzewski sembla haver tingut símptomes relativament lleus durant la seva infecció i no va necessitar hospitalització. Ara podrà arribar a celebrar el seu 109è aniversari el 20 de febrer. Qui sap si marcar-se aquest objectiu ha estat per a la Ruth Stryzewski un tractament eficaç contra la malaltia.

 

ARXIVAT A:
Residències gent gran Covid-19Coronavirus Estats Units
Anar al contingut