La crisi dels refugiats
La crisi dels refugiats
Suïssa

Suïssa segueix els passos de Dinamarca i també confiscarà les pertinences i els diners dels refugiats per pagar-ne l'estada

A més a més, els que obtinguin el permís de residència i treball hauran de donar un 10% del seu sou durant 10 anys fins haver pagat 15.000 euros a l'Estat

RedaccióActualitzat

Suïssa ha anunciat que confiscarà els béns materials i els diners als refugiats que viuen al país per finançar-ne l'estada. Aquest canvi arriba després que el govern danès aquest dimecres va aconseguir la majoria parlamentària per tirar endavant un projecte de llei amb unes mesures similars, molt criticades per les organitzacions humanitàries i l'oposició.

L'agència d'immigració suïssa ha explicat que només permetran als demandants d'asil conservar fins a 900 euros. No obstant això, els que vulguin marxar voluntàriament de Suïssa abans de set mesos recuperaran els diners.

Ara bé, els que obtinguin el permís de residència i treball hauran de donar un 10 per cent del seu sou durant 10 anys, fins que hagin pagat 15.000 euros a l'Estat.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut