El compte de Suècia a la xarxa Twitter.
El compte de Suècia a la xarxa Twitter.
Estocolm

Suècia ofereix als seus ciutadans que puguin administrar el compte de Twitter que representa el país

El compte oficial de Suècia a Twitter, @Sweden, serà gestionat cada setmana per un ciutadà diferent. D'aquesta manera, es vol difondre a través de la xarxa social la perspectiva dels homes i dones corrents del país.

RedaccióActualitzat
La iniciativa del Swedish Institute i la pàgina web VisitSweden es titula "Curators of Sweden" (Comissaris de Suècia) i pretén que els diferents administradors comparteixin els seus pensaments, històries i informacions relacionades amb el país. "El compte de Suècia a Twitter té com a objectiu presentar el país a través de la combinació de coneixements, experiències i opinions. A través de les narracions de diversos administradors no es transmet una única Suècia, sinó diverses", assegura la web del projecte.

El projecte ja ha arrencat amb un primer administrador. Anders Dalenius és el propietari d'una agència de publicitat de 41 anys i en les primeres piulades parla de la feina que fa a la granja que té als afores d'Estocolm.

El cas del compte de Suècia, no és el primer d'un perfil de Twitter amb diversos propietaris. El compte @Trawom vol fer la volta al món a través de diversos administradors.

Anar al contingut