Stephen King salva la secció de crítica literària d'un diari de Maine

La crida de l'escriptor a Twitter: evitar la supressió de les crítiques literàries locals d'un rotatiu nord-americà

RedaccióActualitzat

Uns tuits de Stephen King, el mestre de les novel·les de terror, han aconseguit salvar la secció de crítiques literàries d'un diari de l'estat de Maine, on viu.

L'escriptor es va assabentar que el rotatiu "The Portland Press Herald" volia suprimir aquesta secció per reduir costos. Aleshores va decidir piular "Digueu al diari NO FEU AIXÒ" per evitar-ho, remarcant que molts autors locals "depenen d'aquestes crítiques per subsistir".

Amb més de 5 milions de seguidors a Twitter, el ressò va ser immediat.

La direcció del diari, on treballen 70 periodistes, va desafiar l'autor de "Carrie" o "La resplendor" a aconseguir-los 100 subscriptors nous. I l'objectiu s'ha superar sobradament, perquè 250 persones han seguit la crida de King.


King ha agraït el gest als seguidors i ha lamentat que els Estats Units no siguin un país "on les arts es consideren vitals."

 

El redactor en cap del diari ha celebrat aquesta petita victòria, però ha afegit que el sector està sotmès a les pressions financeres. De moment, doncs, final feliç per a les crítiques de literatura d'aquest diari nord-americà.

ARXIVAT A:
LiteraturaMitjans de comunicació
Anar al contingut