Madrid

Springsteen anuncia nou disc i nova gira pel 2012

Bruce Springsteen ha anunciat que sortirà de gira i publicarà nou àlbum l'any que ve. El rocker nord-americà ha confirmat els rumors que apuntaven cap a una nova gira amb la E Street Band pel 2012. Ho ha explicat per mitjà de les xarxes socials. Segons ha avançat, la gira el durà per Europa entre el maig i el juliol del 2012.

RedaccióActualitzat
"Molts de vosaltres heu sentit que Bruce Springsteen i l'E  Street Band estaran de gira el 2012. Això és absolutament correcte". Així comença l'explicació que el rocker nord-americà ha llançat mitjançant Twitter i Facebook, i el seu web per aclarir els seus plans de futur immediat. De fet, en l'esmentat missatge s'avança que les dates de la gira europea aniran des de mitjans de maig fins a finals de juny, i s'anunciaran aquesta mateixa setmana. La informació de les actuacions als Estats Units i de la "gira mundial" arribaran aviat.

Així mateix, el perfil de Springsteen a Facebook també apunta que la música està "gairebé acabada, tot i que encara no té títol", que ja gairebé hi ha una data per a la seva publicació, tot i que no encara, i que la banda està "increïblement excitada amb tot el que estan planejant pel 2012". "Aquesta és tota la informació ara com ara, però tornarem realment aviat", sentència el comunicat.

L'anunci del retorn als escenaris del Boss i la E Street Band arriba poc després de la mort del mític saxofonista Clarence Clemons a causa d'un vessament cerebral. Clemons va passar més de mitja vida al costat de Springsteen i era membre fundador de la E Street Band.

Anar al contingut