Madrid

Spanair subhastarà fins a 15.000 bitllets a un euro a eBay.es

La companyia aèria espanyola Spanair subhastarà 15.000 bitllets amb un preu de sortida d'un euro a través del portal de compra i venda per internet eBay.es. La primera subhasta durarà tres dies i està previst que l'experiència es repeteixi durant els mesos de març i abril.

Actualitzat
Spanair subhastarà fins a 15.000 bitllets per a vols europeus i nacionals amb un preu de sortida d'un euro, incloent-hi les rutes fins a les Balears i les Canàries, a través d'eBay.es, el portal de compra i venda per internet. El viatger haurà de fer-se càrrec de les taxes i els càrrecs, que no estan inclosos en el preu dels bitllets subhastats. La primera subhasta, que durarà tres dies, començarà el pròxim 22 de febrer per volar entre els dies 28 d'aquest mes i el 3 de març. Està previst que l'experiència es repeteixi amb dues noves subhastes de les mateixes característiques durant els mesos d'abril i març.

La responsable de desenvolupament de negoci d'eBay.es, Laura González Estefani, ha destacat la forma nova de comprar vols que ofereix Spanair amb l'ajuda d'eBay.es. "Confiem que aquesta nova activitat donarà valor afegit als nostres usuaris, que gaudiran, per primera vegada, d'aquesta possibilitat en el seu canal habitual de compres", ha remarcat.

Amb aquest acord, Spanair arribarà a uns tres milions d'usuaris i comptarà amb les garanties de seguretat, confiança i comerç segur que operen a eBay.es des de l'inici de la seva activitat, com la possibilitat de pagar a través de PayPal.

Pel responsable de comerç electrònic de Spanair, José María Barrado, aquesta iniciativa obre una nova via de distribució nova en el sector, "i trasllada al consumidor, per primera vegada en la història del transport aeri espanyol, la facultat de fixar el preu".
Anar al contingut