Ferran Adrià
Ferran Adrià (Foto: Reuters)
Nova York

Sotheby's subhastarà el mes que ve dos sopars amb Ferran Adrià

El mes que ve, l'empresa Sotheby's subhastarà a Nova York i Hong Kong dos sopars amb Ferran Adrià per degustar els plats d'El Bulli, el restaurant del xef català que va tancar les portes fa poc més d'un any. El preu de sortida per als sopars serà de 5.000 dòlars.

RedaccióActualitzat
Sotheby's subhastarà dos sopars amb el xef Ferran Adrià, "per donar l'oportunitat de tastar els plaers d'El Bulli als quals no van poder menjar allà abans que el restaurant tanqués les portes", segons ha informat la casa de subhastes en un comunicat. Els sopars, per a quatre persones, estaran entre els plats forts d'unes vendes que es faran el mes que ve a Hong Kong i Nova York, on també podran adquirir-se ampolles del celler i diferents objectes i records del restaurant.

Jamie Ritchie, president del sector del vi a Amèrica i l'Àsia de la casa de Sotheby's ha assegurat: "Sopar amb el cuiner més creatiu del món és una experiència única". En aquesta subhasta es podrien vendre unes 9.000 ampolles de vi del celler d'El Bulli per una xifra estimada d'un milió de dòlars.

Ritchie ha augurat que és difícil posar un preu als sopars amb Adrià al restaurant del seu germà, Tickets, a Barcelona. En principi, el preu de sortida en la subhasta del 3 d'abril a Hong Kong i del 26 del mateix mes a Nova York serà de 5.000 dòlars. La recaptació de les subhastes anirà en benefici de la Fundació El Bulli.

El mes passat, Adrià va anunciar en una entrevista a "El matí de Catalunya Ràdio" que està mantenint converses amb el president de la Generalitat, Artur Mas, per cedir gratuïtament El Bulli Foundation a tots els catalans quan el seu equip ja no hi sigui. Les obres del nou projecte d'El Bulli, reconvertit en un centre creatiu i expositor, començaran el mes de març.

Ferran Adrià, de 50 anys, ha dirigit el famós restaurant amb tres estrelles Michelin durant 27 anys, fins que va tancar el 2011.
Anar al contingut