Madrid

Sort mossega una part del segon premi, el 147

Sort no podia faltar en la rifa de Nadal d'enguany. La famosa administració La Bruixa d'Or ha venut una part del segon premi d'aquest sorteig, que ha recaigut en el 147, un número ben peculiar. En concret, Sort ha venut catorze sèries d'aquest número i ha repartit, per tant, 14 milions d'euros. El segon premi d'enguany és un dels números premiats més baixos de la història de la rifa de Nadal, i coincideix, curiosament, amb la grossa més alta des que se celebra el sorteig, un sorteig que ha estat molt repartit i ha estat especialment generós amb Catalunya.

Actualitzat
Eren les 10.53 del matí quan Eduardo Escobar i Alejandra Alves han cantat el segon premi del sorteig de Nadal. Era al setè filferro de la quarta taula. De seguida s'ha sabut que Catalunya en pessigava catorze sèries, venudes a l'administració de Sort, La Bruixa d'Or.

Xavier Gabriel, el propietari d'aquesta popular administració, s'ha mostrat molt content d'haver tornat a repartir premi i ha explicat que les quinze sèries del 147 s'han venut a Sort mateix, a finestreta, ja que els números que comencen amb zero difícilment es venen per internet. Per tant, els catorze milions d'euros estan molt repartits.

L'excèntric propietari de La Bruixa d'Or també ha explicat als mitjans de comunicació que "ja ho havia vaticinat", que repartiria un segon premi, "tot i que no sabia amb quin número", i que ho celebrarà amb un vi molt especial que conté partícules d'or, un vi que, segons Gabriel, "sabíem que ens donaria sort".

Tot i que des de la seva creació ha repartit mil milions d'euros en premis, aquesta és la primera vegada que La Bruixa d'Or reparteix un segon. Enguany ha venut l'estratosfèrica xifra de 13.600 números i 3,5 milions de dècims. Malgrat això, també ha notat la crisi, ja que ha reduït les vendes un 2,5% respecte a l'any passat.

També a Madrid, Sestao, Granada, Saragossa i Santiago

La resta de sèries d'aquest número s'han venut a Sestao (Biscaia), a Madrid, a Roa de Duero (Burgos), a Vélez de Benaudalla (Granada), a Calataiud (Saragossa) i a Santiago de Compostel·la.

A Sestao, un grup de veïns que fa 40 anys que juguen a aquest número cada setmana han estat els afortunats d'emportar-se part d'aquest segon premi de la rifa de Nadal. L'administració de Roa de Duero, a Burgos, ha repartit prop de 60 milions del 00147. Uns 49 milions d'euros han anat a parar a Vélez de Benaudalla, a Granada, concretament a l'administració número 1 del carrer Federico García Lorca.

Madrid també ha repartit part del 00147. Concretament, ha estat l'administració numero 67 i la Doña Manolita, situada a la Gran Vía, que ha venut una sèrie, a més d'una altra d'un cinquè premi.
NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut