Montmeló

Sorpresa al Vallès per un avió de passatgers volant baix

Un acte publicitari amb un avió d'Emirates, patrocionador de la Fórmula 1 al circuit de Montmeló, causa inquietud en diverses poblacions del Vallès Oriental

Redacció Actualitzat

Els veïns de diverses poblacions del Vallès Oriental s'han vist sorpresos aquest diumenge al migdia per un gran avió comercial de passatgers que volava més baix del que és habitual. Les imatges de l'aparell, de la companyia Emirates, han corregut per les xarxes socials. Molts usuaris s'han preguntat què passava:L'aparell s'ha vist a Llinars, Granollers, les Franqueses, Montmeló i Samalús, entre altres poblacions.

La resposta l'havien donat els Mossos d'Esquadra en un altre tuit aquest matí: cap motiu d'alarma, es tracta d'un acte publicitari d'Emirates, patrocionador de la Fórmula 1, que avui es corre al circuit de Montmeló.


L'avió, un Airbus A-380-842, ha començat a sobrevolar el cel del Vallès poc abans de les tres de la tarda. S'ha enlairat de l'aeroport de Barcelona cap a dos quarts de tres i ha esperat l'hora prevista per a l'acció sobrevolant el Maresme. Un cop ha acabat l'espectacle, l'avió ha marxat cap a Dubai.

Així es veia des del Circuit de Catalunya:

Aquest és el recorregut que ha fet l'avió:


I la sorpresa que ha provocat en els veïns:Anar al contingut