Barcelona

Sopa de Cabra celebra el seu retorn i 30 anys d'història amb un concert al Liceu

La banda de rock català va donar el tret de sortida del seu nou disc i nova gira, "Cercles", després de gairebé quinze anys separats

RedaccióActualitzat

Després de quinze anys separats, els Sopa de Cabra van presentar aquest diumenge el seu nou disc i nova gira, titulada "Cercles", al Gran Teatre del Liceu de Barcelona. Es tractava d'una actuació important, ja que suposava la celebració del retorn del grup i la commemoració dels seus primers trenta anys d'història.

El Liceu va omplir-se d'un públic intergeneracional, però sobretot de seguidors de la banda als anys vuitanta i començaments dels noranta. Durant el concert, que va començar amb el clàssic "Bona nit, malparits!", els Sopa de Cabra van interpretar temes del nou disc, "Cercles", però també clàssics com "L'Empordà", "Camins" o "Si et quedes amb mi".

L'actuació, emmarcada en el Suite Festival, ja tenia des de feia setmanes les entrades exhaurides. El nou treball de la banda de rock català, que va sortir a la venda el novembre passat, conté deu cançons amb reflexions sobre l'amor i l'esperit del que es cou al carrer en aquesta època de canvis. La mateixa banda el defineix com "un dels més importants" de la seva trajectòria i que combina "l'essència de Sopa" amb la "respiració del segle XXI".

Durant la gira "Cercles" el grup actuarà a desenes d'escenaris, com, per exemple, a Girona el 22 d'abril i a Palma el 29 d'aquest mes de gener.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut