Los Angeles

Sony posarà a la venda un e-book per 140 euros, el més barat del mercat

Sony prepara el llançament del llibre digital més barat del mercat. Es dirà Pocket Reader i costarà 199 dòlars, és a dir, uns 140 euros. Tindrà una pantalla de cinc polzades i arribarà als Estats Units a finals de mes. La multinacional també traurà un model superior, amb pantalla tàctil i més gran, per uns 215 euros. Sony calcula que aconseguirà vendre uns 2 milions d'unitats.

Actualitzat
Amb aquest nou model, Sony espera poder treure quota de mercat a Amazon amb el seu E-book Kindle, que costa 299 dòlars, és a dir, una mica més de 200 euros. La multinacional posarà a la venda el seu nou producte a cadenes com Wal-Mart i Best Buy.

A banda de baixar el preu de l'e-book, Sony reduirà també el preu inicial de les descàrregues amb una rebaixa de dos dòlars i un preu de 9,99, és a dir, menys de 7 euros. Així aquesta companyia posa els preus al nivell dels d'Amazon, el seu competidor més directe.

Sony ja tenia un e-book al mercat, el Reader Digital Book, i el venia a un preu entre 260 i 300 euros. Posant a la venda el Pocket Reader, el llibre digital més barat del mercat, la multinacional espera expandir-se per sectors que no hi tenien accés pel preu, encara massa elevat, dels anteriors models.
Anar al contingut