Nova York

Sony llançarà al desembre el seu primer e-book amb connexió sense fil a internet

Sony s'ha llançat a la conquesta del mercat dels llibres electrònics. La companyia traurà al desembre una nova versió del seu lector electrònic anomenat Reader Daily Edition i que incorporarà connexió sense fil a internet. Sony espera poder competir amb el Kindle d'Amazon, que des de la seva sortida al mercat incorpora aquesta connexió a internet per permetre la descàrrega de documents.

Actualitzat
La multinacional ha explicat que la connexió es farà amb tecnologia de tercera generació de telefonia mòbil, el que es coneix com a 3G, i serà gratuïta. L'usuari només pagarà pels llibres que es descarregui.

El nou lector té una pantalla de set polzades que és tàctil. A banda de permetre la descàrrega de documents en línia, el Reader Daily Edition permetrà com fins ara, l'emmagatzematge d'arxius personals a través d'un port USB i la lectura dels textos tan de manera vertical com horitzontal.

En aquesta estratègia d'aconseguir el domini del mercat, Sony va anunciar a principis de mes la sortida al mercat de l'e-book més barat del mercat a un preu de 140 euros. La nova versió del Reader Daily Edition costarà el doble, uns 280 euros.
NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut