Ciclisme

Somarriba segueix líder del Tour de França per cinquena etapa consecutiva

La corredora russa Zoulfia Zabirova (Road Runner Guerciotti) ha guanyat la vuitena etapa del Tour de França. La ciclista basca Joane Somarriba ha arribat en la dinovena posició a 2 minuts i 52 segons de la primera, però manté el lideratge. La vuitena etapa, de 84,5 quilòmetres i que s'ha disputat entre les localitats d'Aubusson i Saint Leonard-de-Noblat, l'ha guanyat Zabirova amb un temps de 2 hores, 25 minuts i 18 segons. La segona classificada ha sigut la lituana Rasa Polikeviciute (Aurora) i el tercer lloc l'ha aconseguit l'australiana Margaret Hemsley. Amb aquesta, Somarriba ja fa cinc etapes que lidera el Tour, ara amb dos minuts i un segon d'avantatge respecte a la suïssa Nicole Brandli, i tres minuts i trenta-sis segons sobre la italiana Fabiana Luperini.