Soraya Sáenz de Santamaría
La portada d'"El matí de Catalunya Ràdio"

Som en un "Mai no hem pogut, però, desesperar..."

Mònica TerribasActualitzat

Sabeu quina és la sensació després de saber que el Tribunal Constitucional ja ha obert la porta per processar els membres de la mesa del Parlament de Catalunya per haver aprovat una resolució en relació amb el referèndum? Que, després del judici del 9-N, el conflicte polític entre les institucions espanyoles i les catalanes no trobarà cap taula al menjador i, en canvi, com ja insinua Soraya Sáenz de Santamaría, li entraran per la finestra ventades i nous convidats... El govern espanyol deslegitima el govern català com a interlocutor.

A qui es refereix? Cercle d'Economia, Foment, bancs? Grups mediàtics? Aquesta fórmula els va funcionar amb Pedro Sánchez; potser volen aplicar-la aquí. Però per què diu això? Perquè els 72 escons independentistes, el govern i la majoria parlamentària no renuncien al referèndum.

Som en un "Mai no hem pogut, però, desesperar..." Us sona? Avui conversarem amb Raimon, que ha decidit precisament ara deixar els escenaris. I què ens deixarà, Raimon? Tota la seva obra..., i el poema musicat de Salvador Espriu. "Indesinenter". Incansablement. Sense repòs.

 

Anar al contingut