La imatge del festival de Canes
La imatge del festival de Canes.
Canes

Soderberg, Polanski, Sorrentinom Escalante i els germans Coen competiran al pròxim Festival de Canes

El mexicà nascut a Barcelona Amat Escalante competirà per la Palma d'Or amb les últimes pel·lícules de Steven Soderbergh, François Ozon, Roman Polanski, Paolo Sorrentino i Nicolas Winding Refn. A la secció paral·lela presentaran els seus treballs Sofia Coppoloa, James Franco i Claire Denis, entre d'altres. El jurat el presidirà el nord-americà Steven Spielberg.

RedaccióActualitzat
Les últimes pel·lícules de Steven Soderberg, François Ozon, Roman Polanski, Paolo Sorrentino i els germans Coen, competiran al pròxim Festival de Canes, que es farà del 15 al 26 de maig.

"Behind The candelabra", de Steven Soderbergh; "Venus in Fur", de Roman Polanski; "La grande bellezza", de Paolo Sorrentino i "Inside Llewyn Davis", d'Ethan i Joel Cohen, competiran per la Palma d'Or del Festival, segons el cartell que s'ha anunciat a París.

Entre la vintena de pel·lícules que lluitaran en la secció oficial hi ha també el mexicà nascut a Barcelona Amat Escalante, que presenta el film "Heli" i "Jeune et jolie", de François Ozon. També competiran, entre d'altres, "Borgnan", de l'holandès Alex van Warmerdam; "Le passé", d'Asghar Farhadi; "He Inmigrant", de James Gray, o "Nebraska", d'Alexandre Payne.

A la secció paral·lela "Un certain regard" presentaran els seus treballs Sofia Coppoloa, amb "The bling ring"; James Franco, amb As I lay Dying" i Claire Denis, "Les Salauds", entre d'altres.

El festival l'inaugurarà "El gran Gatsby", de Baz Luhrmann, i el jurat el presidirà el nord-americà Steven Spielberg.
Anar al contingut