Juan Carlos Girauta, Josep Ramon Bosch i Javier Nart, a la roda de premsa a Brussel·les. (Foto: ACN)
Juan Carlos Girauta, Josep Ramon Bosch i Javier Nart, a la roda de premsa a Brussel·les. (Foto: ACN)
Brussel·les

Societat Civil Catalana, satisfeta per la suspensió del procés participatiu del 9-N

El col·lectiu espera que el dia 10 sigui el "moment de partida per al diàleg"

RedaccióActualitzat

El president de Societat Civil Catalana (SCC), Josep Ramon Bosch, s'ha mostrat satisfet per la decisió del Constitucional de suspendre cautelarment la nova consulta sobiranista del 9 de novembre i ha al·legat que és un "frau de llei". A més, ha afegit que espera l'endemà, el dia 10, com a "moment de partida per al diàleg".

"El govern de la Generalitat, els partits i els actors socials hem de buscar la pau social i sortir d'aquesta situació que estem vivint", ha afirmat des de Brussel·les, en una roda de premsa amb eurodiputat de C's, UPyD i el PP. Bosch ha afegit que "és moment de prendre decisions i rebaixar la tensió i sortir de la crisi econòmica, que és el principal problema que tenim, més que les pulsions nacionalistes i secessionistes".

Abans de saber-se la decisió del TC, en roda de premsa, Bosch ha dit que estava "segur" que els Mossos d'Esquadra "faran complir la llei" aquest diumenge en el cas que alguns responsables de col·legis electorals decidissin seguir endavant amb la celebració del procés participatiu del 9 de novembre.

Anar al contingut