Andalusia

Socialistes i populars s'acusen mútuament d'haver tolerat la corrupció a Marbella

El ple del Senat ha aprovat per unanimitat la dissolució de l'Ajuntament de Marbella. Tots els grups van donar suport a la iniciativa. Una unanimitat que no va poder evitar la polèmica en el debat. La discussió continua centrada en la conveniència o no de convocar eleccions anticipades a l'Ajuntament de Marbella. La discussió es va traslladar també a la Junta d'Andalusia.

Actualitzat

Tensa picabaralla al ple del Parlament andalús amb el rerefons de la crisi de Marbella. Tot i que el president de la Junta, Manuel Chaves, va fer una crida a la unitat de totes les forces polítiques per afrontar aquesta crisi, s'ha evidenciat que no hi ha consens. El portaveu parlamentari del PP, Antonio Sanz, ha retret al PSOE que no vulgui convocar eleccions anticipades a Marbella; i els socialistes han respost preguntant-se per què els populars no han denunciat mai un cas de corrupció.

El Partit Andalusista també vol eleccions anticipades, en canvi, Esquerra Unida defensa la creació d'una gestora que es faci càrrec del consistori, tot i que creu que arriba massa tard.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut