Trípoli

Sobreviu un nen de 10 anys en l'accident d'avió que ha causat 103 morts a Líbia

Un nen de 10 anys de nacionalitat holandesa és l'únic supervivent d'un accident d'avió que ha causat 103 morts a Líbia, 61 dels quals holandesos. L'aparell ha tingut problemes a l'hora d'aterrar i s'ha estavellat a prop de l'aeroport de Trípoli. L'avió de l'aerolínia líbia provenia de Johannesburg, la capital de Sud-àfrica, segons han informat fonts del servei de seguretat de l'aeroport. L'accident ha passat a les 5 de la matinada, hora d'aquí. A bord de l'avió hi viatjaven 93 passatgers i 11 membres de la tripulació. El govern libi s'ha afanyat a descartar la hipòtesi terrorista com a causa de l'accident.

Actualitzat
Enmig de la catàstrofe, la notícia esperançadora ha estat descobrir que hi ha hagut un supervivent, un nen holandès de 10 anys que, sorprenentment, no ha patit ferides de consideració.

La televisió de Líbia ha difós imatges de la tragèdia. L'avió, de la companyia Afriqiyah Airways, s'ha estavellat a prop de l'aeroport de Trípoli per causes que encara no se saben. L'aparell, però, no ha quedat carbonitzat, cosa que descarta l'explosió en ple vol.

Anar al contingut