Sobreviu al mar amb el truc dels "marines": fent un salvavides amb els pantalons

Sobreviu al mar amb el truc dels "marines": fent un salvavides amb els pantalons

L'home va fer servir un truc dels "marines" nord-americans

RedaccióActualitzat

Arne Murke, un turista alemany de 30 anys, va naufragar amb la seva embarcació de 12 metres el 6 de març passat i va aconseguir sobreviure al mar convertint els seus pantalons en una armilla salvavides.

Segons informa The New Zealand Herald, mentre navegava amb el seu germà cap al sud per la costa de Nova Zelanda, un temporal inesperat el va fer caure per la borda amb una corda embolicada al braç:

"Vaig ser arrossegat a l'aigua al costat del vaixell durant un o dos segons, però després la corda, per sort, es va deixar anar. Jo estava surant a l'aigua sense armilla salvavides. Només la meva samarreta i els meus pantalons texans."

 

Explica que el seu germà va llançar una armilla al mar, però que les onades ja eren massa fortes i no va aconseguir arribar-hi. Aleshores va recordar el truc dels "marines":

"Per sort, sabia el truc amb els pantalons texans. Sense els pantalons no seria aquí avui, van ser el que realment em va salvar. Vaig respirar profundament, em vaig treure els pantalons, vaig fer nusos al final de les cames i vaig inflar els pantalons texans; vaig tirar-lo per sobre de l'aigua i vaig treure l'aire per dins i després em vaig empènyer sota l'aigua."

 

Després d'una hora i mitja aproximadament a l'aigua, Arne va ser descobert per l'helicòpter de rescat de la badia de Hawke, que els buscaven juntament amb els guardacostes i la força aèria.

Murke ha compartit el seu rescat a Facebook i ha explicat que la seva motivació més gran va ser pensar que no podia deixar òrfena la seva filla de 10 mesos.

 

Tutorials a YouTube

Diferents tutorials expliquen com s'ha de fer per aconseguir transformar els pantalons en una armilla salvavides i flotar a l'aigua. Una tècnica dels "marines" nord-americans:

 

Cal lligar els camals amb un nus prou fort perquè no surti l'aire ni es deslligui, cal tancar la cremallera i el botó i després de col·locar-la al voltant del coll s'obren els pantalons per la cintura i s'hi fa entrar aire impactant-los contra l'aigua.

 

 

ARXIVAT A:
Viral
Anar al contingut