S'obre la convocatòria de La Marató per a recerca en salut sexual i reproductiva

Fins al 7 de març es poden presentar per optar a finançar-se amb els recursos obtinguts en la 32a edició de La Marató de 3Cat

A partir d'aquest dimarts i fins al 7 de març, la Fundació La Marató de 3Cat obre el període per presentar projectes de recerca en salut sexual i reproductiva a la convocatòria d'ajudes de la Fundació per optar a ser finançats amb els recursos obtinguts en la 32a edició de La Marató de 3Cat.

Els projectes s'han de presentar a través de la pàgina web, on hi ha les bases i el formulari de la convocatòria, que es fa exclusivament en línia.

Els treballs candidats seran avaluats en un rigorós procés coordinat per l'Agència de Qualitat i Avaluació Sanitàries de Catalunya (AQUAS), del Departament de Salut, en què participaran professionals experts d'àmbit internacional en salut sexual i reproductiva.

El resultat de l'avaluació el farà públic el Patronat de la Fundació a partir de la proposta de la Comissió Assessora Científica, durant l'últim trimestre del 2024.

Durant tres anys, equips de centres d'investigació públics i d'entitats sense ànim de lucre desenvoluparan aquestes propostes d'investigació.

 

 

ARXIVAT A:
SalutLa Marató
Anar al contingut