Barcelona

S'obre el centre de negocis de la nova terminal de l'aeroport del Prat

Es tracta d'un equipament pioner a Europa perquè en un mateix espai hi ha sales de reunions, despatxos, sales de conferències, deu habitacions i, fins i tot, un gimnàs. Tot pensat perquè els empresaris que van i vénen amb pressa i molta feina puguin fer-ho tot sense sortir de l'aeroport. Les previsions són que entre 15.000 i 20.000 empresaris utilitzin el nou centre de negocis de la terminal, que estarà obert les 24 hores del dia.

Actualitzat
El nou centre de negocis, que s'ha obert aquest dijous a la T1 de l'aeroport del Prat, és el primer centre de negocis integral de tot l'estat espanyol i pioner a Europa per la integració en un mateix espai dels equipaments de feina amb els de descans. Això sí, el concepte de descans va lligat a la feina i, en cap cas, no es pretén convertir el centre en un petit hotel aeroportuari. És per això només hi ha deu habitacions.

Miquel Modrego, el director general de Gestió i Serveis Trade Center, ha afirmat que "a la T1, un dia o altre hi haurà un, dos o tres magnífics hotels i la necessitat hotelera quedarà satisfeta en el seu moment, però el centre de negocis ha de funcionar independentment".

Obert tot l'any

Les previsions són que entre 15.000 i 20.000 empresaris utilitzin el nou centre de negocis de la terminal, que estarà obert les 24 hores del dia i els 365 dies de l'any.
NOTÍCIES RELACIONADES
ÀUDIOS RELACIONATS
Anar al contingut