Sitges tanca amb l'estrena internacional de "Camino", la pel·lícula de "Breaking Bad"

Sam Neill rep el Gran Premi Honorífic en la gala per tancar el Festival de cinema de Sitges

Actualitzat

Un dels protagonistes de "Breaking bad", Aaron Paul, ha estat l'última estrella a passar pel festival de cinema de Sitges. L'actor ha presentat el film que tanca la sèrie, "El Camino".


La sèrie

Després de 7 anys, 5 temporades i 62 episodis, la sèrie va acabar amb la incertesa sobre el futur de Jesse Pinkam. Protagonitzat per Aaron Paul, Pinkam comparteix aventures junt amb el seu antic professor de química de secundària, Walter White, interpretat per Bryan Cranston.

Amb l'estrena de "El Camino", el director de la seqüela, Vince Gilligan explica el final de la història, tancant definitivament el personatge principal.

 

La pel·lícula

La projecció a Sitges de "El Camino" suposa l'estrena en pantalla gran d'aquesta producció nord-americana, que ja ha vist la llum a la plataforma Netflix. Una plataforma que va ajudar la sèrie a acabar d'assolir el seu reconeixement mundial.

Durant la roda de premsa protagonitzada per Aaron Paul, s'ha recordat al recent actor desaparegut Robert Forster - mort aquest 11 d'octubre- , un dels personatges de la sèrie i, ara, de la pel·lícula.

 

L'actor Aaron Paul en un fragment de la pel·lícula "El Camino" (ACN)

 

L'edició d'enguany, la tercera en nombre d'entrades venudes, segons l'organització, ha acabat amb diverses maratons de pel·lícules i després d'haver entregat el Gran Premi Honorífic a Sam Neill i el premi a millor film a una producció amb participació catalana, un fet que no havia passat mai fins ara.

Sam Neill rebent el Gran Premi Honorífic (ACN)

ARXIVAT A:
Festival de SitgesCinemaSèries
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut