El "Sister Act" amb els Pujol Ferrusola ja supera les 90.000 reproduccions

Toni Soler: "Quan la realitat ja és divertida, la feina dels programes d'humor és més complicada"

RedaccióActualitzat

El gag de "Polònia" en què Marta Ferrusola, Jordi Pujol i els seus fills versionaven el musical "Sister Act" s'ha convertit en un èxit a les xarxes: amb més de 90.000 reproduccions a la carta i YouTube, és un dels 5 vídeos de TV3 més vistos pels usuaris aquesta setmana.

Aquestes xifres el converteixen en el segon més vist d'aquesta temporada del "Polònia", només per darrere del gag que parodiava l'entrevista entre Bertín Osborne i Aznar, que ja va rebentar rècords.

És habitual llegir entre els comentaris dels usuaris a les xarxes que la realitat posa molt fàcil la feina als guionistes. Toni Soler, director del "Polònia", no hi està d'acord i creu que superar la realitat és una tasca complicada pel seu equip:

"Ens passa sovint que l'actualitat ja és divertida per si sola. Això complica la feina als guionistes, perquè ells, lògicament, volen anar més enllà i que tot sigui més boig. A més, en aquest cas, com que el tema anava de monges i confessionaris, semblava que la paròdia ja estava feta i que tothom podia imaginar el que passaria al 'Polònia'."

Aquest gag musical representava l'estrena de Marta Ferrusola al programa, interpretada per l'actriu Judit Martín.

El missatge en clau religiosa sobre els diners de Marta Ferrusola

 

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut