L'accident ha passat quan dos cotxes han xocat frontalment

Sis morts en un xoc frontal entre dos cotxes a Acs, a tocar d'Andorra

L'accident ha passat a la carretera N-20 i ha implicat un vehicle amb matrícula francesa i un altre amb matrícula espanyola

RedaccióActualitzat

Sis persones han mort aquest divendres a la tarda a França, en un accident de trànsit a la carretera N-20, al departament de l'Arieja.

Ha passat a prop de la població d'Acs, concretament al municipi de Savinhac, quan dos cotxes han xocat frontalment. Un té matrícula espanyola i l'altre, francesa.

Quatre de les víctimes mortals són els ocupants d'un dels vehicles, entre els quals hi havia dos menors.

A més de les sis persones mortes, n'hi ha quatre de ferides, dues de greus i dues de lleus. Totes quatre han estat traslladades amb helicòpter a l'Hospital Purpan, a Tolosa, segons ha informat France Bleu Occitanie, pertanyent a la xarxa local i regional de Radio France.


La carretera N-20 és la que originalment anava des de Puigcerdà fins a París passant pel túnel del Pimorent. El tram on ha passat l'accident està situat entre Andorra i Tolosa.

Molt freqüentada, per l'N-20 hi circulen cada any uns 3,5 milions de vehicles. La violència de l'accident ha obligat a tallar-hi el trànsit completament, fet que ha generat nombroses retencions.

Nicolas Pech, alcalde de Savinhac, ha assegurat que el tram on ha passat l'accident, la variant d'Acs i Savinyac, no és perillós. La circulació està limitada a 80 km/h i fins ara no hi havia hagut cap accident.

Una investigació per un possible homicidi involuntari ha estat oberta.

Anar al contingut