Corinaldo

Sis morts, cinc dels quals eren menors, en una allau humana en una discoteca a Itàlia

Una substància urticant hauria provocat el pànic a la sala durant el concert d'un raper

RedaccióActualitzat

Sis persones, cinc de les quals eren menors d'edat, han mort a conseqüència d'una estampida en una discoteca de Corinaldo, a la província italiana d'Ancona, al nord-est del país.

Els morts són tres noies i dos nois d'entre 14 i 16 anys i la sisena víctima és una dona que havia acompanyat la seva filla a la discoteca, on actuava el raper Sfera Ebbasta, molt conegut i seguit pels adolescents a Itàlia.

 

Hi ha un centenar de ferits. Tretze estan molt greus i una seixantena estan ingressats en hospitals de la zona.

Esprai pebre

Les autoritats, que investiguen les causes de l'allau humana que ha provocat la tragèdia, apunten que algú hauria llençat esprai pebre. Aquesta substància hauria provocat el pànic a la sala de ball.

Alguns testimonis han explicat que després de sentir una pudor àcida s'han posat a córrer i han anat cap a les portes d'emergència del local, però les han trobat tancades.

El cap de la policia nega aquest fet i assegura que les morts es van produir fora de la discoteca, quan es van trencar algunes barreres que envolten el local i els joves es van precipitar al buit, ja que la discoteca està situada en un punt elevat de Corinaldo.

Anteriorment, en altres tres concerts de rapers algú va utilitzar un esprai de pebre contra els assistents. L'últim cop va ser a Torí al setembre. La policia creu que darrera hi ha una banda que crea el caos per cometre petits robatoris. 

ARXIVAT A:
Itàlia
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut