Un dels autobusos ha topat amb una bastida i posa en perill les obres
Un dels autobusos ha topat amb una bastida i posa en perill les obres

Sis ferits en el xoc de dos autobusos al Poble-sec de Barcelona

Dos autobusos de la línia 55 han topat a l'encreuament dels carrers França Xica i Radas a Barcelona

RedaccióActualitzat

Dos autobusos de la línia 55 han xocat a Barcelona. Sis persones, cinc viatgers i un conductor, han resultat ferides, la majoria lleus.

Els fets han passat aquesta tarda al barri del Poble-sec de Barcelona, segons han informat Transports Metropolitans de Barcelona (TMB). Cap a les quatre de la tarda, els dos autobusos s'han creuat i han topat a la confluència dels carrers França Xica i Radas quan anaven en direccions oposades. En aquest punt hi ha un bucle en la ruta dels autobusos de la línia 55.

Els ferits han estat assistits per efectius del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM). Dos els han traslladat als hospitals Clínic i Sagrat Cor de Barcelona. La resta, de caràcter lleu, han estat atesos al mateix lloc.


Encastat en una bastida

Un dels autobusos ha quedat encastat a la bastida d'obres aixecat en un edifici de la zona. Els Bombers de Barcelona han avaluat l'estat de la bastida per evitar una caiguda de les obres. Després de més de quatre hores de feina han aconseguit retirar el vehicle, apuntalar la bastida i reobrir el carrer al trànsit.

 

L'altre, que ha quedat bastant danyat, ja s'ha retirat del lloc de l'accident.

TMB ha indicat que es desconeixen les causes que han provocat el xoc, que s'investigarà a partir de l'atestat de la Guàrdia Urbana.

La línia 55 de TMB fa la ruta des de la plaça Urquinaona fina al Parc de Montjuïc.

Anar al contingut