Sis detinguts per cultivar marihuana en una gran plantació enmig del bosc, a Susqueda
L'operatiu ha acabat amb sis homes detinguts (Mossos d'Esquadra)
Susqueda

Sis detinguts que vivien en un campament al bosc per vigilar una plantació de marihuana

Els detinguts, d'entre 27 i 40 anys i sense antecedents policials, els van enxampar emboscats a Susqueda

Els Mossos d'Esquadra han detingut sis homes que vivien en un campament rudimentari enmig del bosc des d'on cultivaven i vigilaven una plantació de marihuana de grans dimensions. El cultiu s'ha trobat al terme de Susqueda, a la comarca de la Selva.

Diversos agents de la comissaria de Santa Coloma de Farners van localitzar la marihuana en una zona boscosa de la riera de l'Om, dins del terme municipal de Susqueda. 

A primera hora d'aquest dijous, s'ha desplegat un dispositiu per desmantellar la plantació. En un primer campament, els Mossos han localitzat i detingut sis homes que vivien emboscats.

Els arrestats tenen entre 27 i 40 anys i se'ls acusa d'un delicte contra la salut pública. Cap d'ells no té antecedents i estan pendents de passar a disposició del jutjat d'instrucció en funcions de guàrdia de Santa Coloma de Farners.

Per arribar a la plantació s'havia de caminar més d'una hora per un pendent, ja que no s'hi podia accedir per cap camí ni pista forestal.

La plantació estava formada per dues feixes estassades d'arbreda i matolls enmig del bosc i separades per la riera de l'Om. La massa forestal i el sotabosc feien, a més, de perímetre de cultiu com a mur vegetal.

La plantació de marihuana
La plantació estava amagada enmig del bosc (Mossos d'Esquadra)

A més, a la zona hi havia diversos coberts per fer treballs relacionats amb l'explotació de la plantació. Es tracta de diverses estructures fetes amb pals de fusta i cobertes amb plàstics de color verd on hi havia cabdells de marihuana que s'estaven assecant.

En total, els agents han requisat 685 plantes i 38 quilos de cabdells de marihuana ja secs.

La plantació de marihuana
S'han requisat 685 plantes i 38 quilos de cabdells de marihuana ja secs (Mossos d'Esquadra)

Els Mossos han localitzat dos campaments més al voltant amb restes de cabdells. Un dels assentaments estava equipat amb bombones de butà, fogonets per cuinar, estris de cuina, menjar i les eines necessàries per cultivar la marihuana.

 

ARXIVAT A:
MarihuanaMossos d'Esquadra
Anar al contingut