Barcelona

Sis agents de la Guàrdia Urbana i dos vigilants del metro han estat agredits per "top manta" aquest agost

Segons ha pogut saber Catalunya Ràdio, els jutjats de guàrdia han acusat els infractors de faltes lleus. La direcció de la Guàrdia Urbana ha recorregut la decisió judicial perquè es castiguin amb penes de presó aquesta conductes delictives.

Catalunya RàdioActualitzat
Sis agents de la Guàrdia Urbana i dos vigilants de seguretat del metro han resultat agredits aquest agost per venedors del "top manta" a Barcelona, segons ha sabut Catalunya Ràdio. Davant de les decisions dels jutjats de guàrdia d'acusar els infractors de faltes lleus, la direcció de la Guàrdia Urbana ha recorregut la decisió judicial perquè es castiguin amb penes de presó aquesta conductes delictives.

Per l'advocat Andrés Maluenda, del despatx Molins i Silva, que representa la Guàrdia Urbana, estem parlant d'una qüestió més greu que una falta.

Joaquim Forn, primer tinent d'alcalde de l'Ajuntament de Barcelona, ha reconegut en unes declaracions a "El matí de Catalunya Ràdio" que aquests venedors ambulants es refugien al metro per fugir de la Guàrdia Urbana i costa actuar-hi.

Es dóna el cas que un mateix agressor ha lesionat 17 agents durant els últims mesos.
Anar al contingut