Madrid

Sinde veu l'acord com una victòria de tots i els internautes parlen de censura

La ministra de Cultura, Ángeles González-Sinde, creu que el consens sobre la "llei Sinde" és una victòria tant per als internautes com per als creadors, i no pas una derrota política. En canvi, l'Associació d'Internautes veu l'acord com la instauració de la censura a internet.

Actualitzat
Després de l'acord aconseguit entre el PSOE, el PP i CiU per tirar endavant al Senat la polèmica "llei Sinde", tombada al Congrés el desembre passat, la ministra de Cultura, Ángeles González-Sinde, ha afirmat que la nova legislació "garanteix absolutament els drets de tots".

Sinde ha dit que "els usuaris han de tenir absoluta tranquil·litat" perquè aquesta llei no els perseguirà. A més, amb l'acord "augmenten les garanties i la protecció dels titulars de drets de propietat intel·lectual".
 
L'acord entre socialistes, populars i convergents s'ha traduït en una esmena a la llei d'economia sostenible que permetrà desbloquejar l'anomenada "llei Sinde", que ara tornarà al Senat, probablement el 9 de febrer.

Els internautes parlen de censura

L'Associació d'Internautes ha manifestat el seu descontentament per l'acord "malgrat tota l'oposició ciutadana" i ha afirmat que s'instaura "la censura a internet".

Segons els internautes, "l'esmena pactada és un maquillatge per fer-nos empassar una llei que no serveix pel que pretenen però que serveix perquè els polítics i sobretot l'oligarquia de la cultura puguin decidir sobre una cosa tan fonamental com la llibertat d'expressió".

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut