La pista de patinatge estarà en funcionament fins al 5 de gener

S'inaugura la pista de patinatge sobre gel sostenible del Tibidabo

La instal·lació està feta de panells de polietilè i no suposa cap despesa energètica
Redacció

El parc d'atraccions Tibidabo ha estrenat aquest dissabte una pista de gel que funcionarà fins al 5 de gener.

La instal·lació està situada a la plaça dels Somnis, té una superfície de 200 metres quadrats i capacitat per a una quarantena de persones. Una superfície que ha quedat una mica curta aquest dissabte, quan s'han format llargues cues de persones que volien estrenar el nou equipament.

 

 

Es tracta d'una pista de patinatge sostenible, feta amb materials sintètics, que permet tenir sensacions molt similars a les de patinar sobre gel i garantir alhora la sostenibilitat.

La instal·lació està feta de panells de polietilè i no suposa cap despesa energètica perquè, a diferència de les pistes de gel convencionals, no cal aigua ni electricitat per conservar-la.

L'emplaçament, al costat del mític avió del Tibidabo, garanteix unes vistes extraordinàries de la ciutat de Barcelona.

 

L'accés a la pista de gel està inclòs al preu de l'entrada al parc, però també hi ha la possibilitat de fer-ne ús sense visitar la resta d'atraccions del Tibidabo, abonant 5 euros. L'horari de funcionament és el mateix que el del parc del Tibidabo.

Des que l'any passat va tancar el mític Skating de Barcelona després de 47 anys de funcionament, els patinadors de Barcelona només disposen d'una pista de gel estable, la del Futbol Club Barcelona.

Aquest Nadal, per cobrir aquesta mancança de llocs on patinar sobre gel a la ciutat, s'ha instal·lat una pista sintètica als jardins de Can Xiringoi, al districte de Nou Barris, i una pista de gel als jardins de l'Illa Diagonal.

 

 

El més llegit
AVUI ÉS NOTÍCIA
Anar al contingut