Sant Ermengol

S'inaugura la Fira de Sant Ermengol, amb el formatge artesà com a protagonista

Gran èxit de participació el primer dia de la Fira de Sant Ermengol de la Seu d'Urgell. Amb una superfície de 16.000 metres quadrats, el certamen s'ha convertit en un dels més importants del Pirineu després que s'hagi consolidat com la primera mostra de formatges artesans. La Fira ofereix la possibilitat de tastar i comprar més de 100 varietats de formatges diferents. A més, acull la quarta mostra de productes alimentaris tradicionals fets a la Seu d'Urgell. En aquesta edició, també s'ha inclòs la fira d'artesania al carrer Canonges del barri antic.

Actualitzat
Avui s'ha inaugurat, amb gran èxit de participació, la Fira de Sant Ermengol de la Seu d'Urgell que es fa durant el cap de setmana, amb 16.000 metres quadrats de superfície neta ocupada entre espais coberts i la mostra del sector industrial i comercial que ocupa els principals carrers del centre urbà així com les parades d'artesans i la venda ambulant que es poden troben en diversos carrers. Amb la consolidació del formatge com a protagonista d'aquest certamen que s'emmarca dins de la 8a. fira de formatges artesans del Pirineu, hi participen en una carpa específica un total de 30 productors procedents de totes les regions pirinenques, tant de l'estat espanyol com del francès. La Fira ofereix la possibilitat de tastar i comprar més de 100 varietats de formatges diferents. La Fira també acull la quarta mostra de productes alimentaris tradicionals fets a la Seu d'Urgell. Com a novetat, també s'ha inclòs la fira d'artesania al carrer Canonges del barri antic.
NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut