Situat a la regió de l'Aveiro, aquest és el pont penjant més llarg del món
Situat a la regió de l'Aveiro, aquest és el pont penjant més llarg del món

S'inaugura a Portugal el pont penjant per a vianants més llarg del món, de 516 metres

RedaccióActualitzat

Portugal ha inaugurat el 516 Arouca, un pont per a vianants que és el pont penjant més llarg del món. Són 516 metres de llargària que poden ser un malson per a les persones amb vertigen.

El 516 Arouca és una gran construcció arquitectònica que es convertirà fàcilment en una de les majors atraccions d'aventures del nord de Portugal. Està situat a Arouca, al districte portuguès de l'Aveiro. El pont s'eleva a uns 175 metres sobre les dues ribes del riu Paiva.

El pont no és apte per a persones amb vertigen
El pont no és apte per a persones amb vertigen (Ponte 516 Arouca)

Des de dalt es tenen unes vistes privilegiades dels gorgs del Paiva, de la cascada de les Aguieiras i de tot el Geopark Arouca, declarat zona d'interès turístic per la Unesco.

Els exploradors intrèpids hauran d'esperar que s'obrin les fronteres per poder visitar aquesta nova atracció turística de Portugal. Per poder creuar el pont penjant cal abonar una tarifa de 12 euros per persona. També hi ha paquets familiars per 40 euros.

El pont penjant té més de mig quilòmetre de llargària (Ponte 516 Arouca)
El pont penjant té més de mig quilòmetre de llargària (Ponte 516 Arouca)

Per desafiar totes les pors, la inauguració s'ha fet amb una desfilada de moda. Els models han presentat a dalt del pont la temporada tardor-hivern 2021 de la firma de costura portuguesa Marques Almeida.

 

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut