L'activista Simona Levi visita "El divan"

Simona Levi, transformadora social

Simona Levi és arTivista, una dona que des de les arts escèniques treballa en l'activisme. Defensa la democràcia digital i la cultura lliure. Li interessa transformar el món perquè sigui més just i equitatiu. I ha aconseguit que estafadors dels grossos com Rodrigo Rato vagin a la presó amb plataformes com 15MpaRato i X-Net, el seu "fill" en xarxa.

Actualitzat
Simona Levi ve a "El divan" de TV3 amb pas ferm, però sempre buscant la paraula justa. És elegant, ferma i no s'arruga. De seguida ens confessarà que va marxar de la seva Itàlia natal fugint de la seva parella, que era un maltractador d'aquells que, a més de pegar-te, et xuclen l'energia, un vampir. S'emocionarà quan a la pantalla vegi l'escriptor Primo Levi, un tiet avi seu perseguit pels nazis. Serà clara i rotunda davant les "fake news". De mentides en la informació, n'hi ha hagut sempre. La novetat és que "els poderosos" també utilitzen les xarxes per desinformar. Levi va fundar un partit polític, però, comptat i debatut, creu més en la democràcia transversal, la de la gent, i sap aprofitar el que el mateix sistema ofereix per legislar. Aquesta tardor aconseguirà que el Parlament de Catalunya aprovi una llei sobre els preus de l'habitatge.

Abans d'acabar, li oferirem una sorpresa. Sabem que li agrada ballar tangos i, del fons del fons de l'escena, apareixerà el seu tanguista preferit. Als primers compassos, s'aixeca i balla.

Simona Levi enamora.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut