Madrid

Símbols contra el maltractament animal amagats als cartells de la festa de Madrid

Polèmica per la decisió de Manuela Carmena de retirar les tardes de toros a Las Ventas del programa de festes

RedaccióActualitzat

Els cartells de les festes de San Isidro de Madrid, encarregats a la il·lustradora Mercedes de Bellard, amaguen un detall que pot passar desapercebut per a la gran majoria, però que ha fet feliç els amants del veganisme i els activistes pels drets dels animals.

I és que les diverses il·lustracions que inunden Madrid per anunciar les festes del seu patró, el 15 de maig, amaguen el símbol del veganisme. On?

 

Unes referències als animalistes que han reobert les ferides dels defensors de les corrides de toros.

I és que aquest any, l'alcaldessa de Madrid, Manuela Carmena, ha decidit deixar fora del programa de festes de San Isidro les tardes de toros a Las Ventas. A la plaça continuen havent-hi corrides de toros, però al programa oficial de les festes no hi apareixen.

Els aficionats als toros es queixen que hagin estat exclosos de les "activitats castisses de zarzuela, chotis i organillo":

 


El símbol de la "V" als cartells de San Isidro, una picada d'ullet per als entesos que s'afegeix a la reivindicació feminista: el protagonisme dels cartells és tot per a les dones. Dones de totes les edats, somrients i vestides totes amb la típica mantellina brodada de flors.

 

 

ARXIVAT A:
FeminismeMaltractament animal
Anar al contingut