Sant Joan Despí

Sílvia Soler al xat del 324.cat: "En aquest país i escrivint en català crec que és molt difícil viure de la literatura"

L'escriptora i autora de l'últim Premi Ramon Llull, "L'estiu que comença", ha explicat que li agradaria molt que es fes una pel·lícula d'aquesta novel·la i que li diuen que és molt cinematogràfica.

RedaccióActualitzat
Sílvia Soler afirma que ella no ha aconseguit encara viure només de la literatura i manté les col·laboracions amb els mitjans de comunicació. Defineix la literatura com "una carrera de fons i en solitari".

L'escriptora i guanyadora de l'últim Premi Ramon Llull, ha explicat que "li encantaria" que es fes una pel·lícula de "L'estiu que comença" i ha afegit que li han comentat que "és molt cinematogràfica".

"L'estiu que comença" és una de les novel·les més venudes de les últimes setmanes i una de les aspirants a triomfar per Sant Jordi. Sílvia Soler creu injust que la titllin d'escriptora de públic femení i ho atribueix, en part, a llibres com el "39+1", allunyat de l'esperit d'altres novel·les com ara "Petons de diumenge" o l'última, "L'estiu que comença". Soler ho argumenta: "Que hi hagi un personatge femení potent i una mirada femenina no em sembla raó perquè els homes no puguin llegir-la o disfrutar-la."

Recupera la transcripció íntegra del xat
DOCUMENTS RELACIONATS
ESPECIALS RELACIONATS
Anar al contingut